Janteloppet vises på TV 2

TV 2 har sikret seg medierettighetene til Red Bull Janteloppet. Fredagens supersprint-konkurranse blir sendt åpent på tv2.no, lørdagens 30 km blir sendt på TV 2s hovedkanal og kommenteres av Marius Skjelbæk og Petter Skinstad.

Sammen med TV 2s Janteloppet-kommentator Marius Skjelbæk fikk Northug selv testet sin egendesignede løype på Mosetertoppen denne uken, og Northug garanterer en unik opplevelse for både deltagere og tv-seere i det som blir hans eget tv-sendte comeback:

– Det er et skirenn for alle, fra verdenseliten til mosjonister og vanlige turgåere. Vi ønsker å skape en morsom skifest for absolutt alle. Vi har designet en unik løype, og jeg håper dette blir noe som folk synes er gøy. Det blir både utfordringer og valgmuligheter underveis, en morsom løype som skiller seg fra vanlige skirenn. Noen vil kanskje la seg friste av muligheten til å stå på samme startstrek som verdenscupløpere, her kan du blant annet måle krefter mot Bolsjunov, eller kanskje heller se hvor langt bak Bolsjunov du er. De som ikke er så opptatt av å vinne i skiløypa kan i stedet forsøke å vinne afterskien. Vi skal lage en fantastisk fest på Mosetertoppen hele helgen, sier Northug.

Petter Northug og TV 2-kommentator Marius Skjelbæk ute på befaring i Janteloppet-løypen.

 

Petter Northug i full fart ned Janteloppets bratteste utforkjøring.

 

Petter Northug ønsker alle velkommen til Janteloppet – uavhengig av skierfaring. Janteloppet er åpent for alle fra turgåere til toppløpere.